Heeft u ook interesse om sponsor te worden van Ashakiran?

Het beleid van dansschool Ashakiran is gericht op samenwerking. Vanaf het begin hebben wij samengewerkt met verschillende partners en sponsors. De samenwerking met vele partners is een belangrijke pijler van ons beleid. Door deze samenwerkingen hebben alle betrokken partijen een goede groei doorgemaakt en daar willen wij dan ook op voort borduren.

Hoewel de focus op partners de komende jaren belangrijk blijft, verbreden we de betrokkenheid van onze partners door het opzetten van een sponsor programma. Met dit sponsor programma willen wij de ondernemers er letterlijk laten zien in de praktijk wat we doen binnen de hindoestaanse dans branche.

  

Als sponsor krijgt u iets extra’s. Alle sponsors krijgen natuurlijk VIP entreekaarten van de dansshows. Daarnaast krijgen alle sponsors ook een vermelding op de website van Ashakiran en worden ze meegenomen met een advertentie in de nieuwsbrieven die naar ruim 800 leden gaan.
 
 

Grotere sponsors krijgen uiteraard iets extra’s in de vorm kans om te spreken op het podium bij onze show.

 

De Rotterdamse Dansschool Ashakiran is toegelaten als lid van International Dance Council CID. Dit betekent dat de dansschool nu ook behoort tot de officiële wereldwijde organisatie van dansorganisaties en als zodanig mag de Dansschool bij aankondigingen het Unesco logo voeren. Eigenaresse, Asha Ghurahoo is trots op deze erkenning. De dansschool is hard op weg om een erkende kwalitatieve school te worden. In jaar 2016 bestaat de dansschool 20 jaar. Naast diverse diploma’s en certificaten door Nederlandse en Indiase docenten heeft Asha Ghurahoo ook een accredatie /certificaat ontvangen van NBDK, de Nederlandse beroepsvereniging voor dansprofessionals.

  

Met een gemiddelde van 70/75 leerlingen per jaar, verzorgt de dansschool wekelijks lessen en organiseert daarnaast evenementen, zowel dansvoorstelling als wijkevenementen als ook beurzen. Terugkerend item is de Hindoestaanse Immigratieviering waarvoor Asha Ghurahoo speciaal een musical heeft geschreven en uitgevoerd.
 
 

Met uw steun helpt u ons onze doelen na te streven. Zo hebben wij jaarlijks een complete dansvoorstelling. Er komt heel veel bij kijken onder andere kostuums dit onderdeel is erg belangrijk. Door iedereen hetzelfde aan te kleden is er geen onderscheid en vormt ook een eenheid/saamhorigheid. Verder is het belangrijk om de juiste kostuums te gebruiken voor de desbetreffende dansstijl. Verder maken we hard voor de danskunst en wil ik met mijn bedrijf de danskunst, kennis en ervaring overdragen.Heeft u ook interesse om sponsor te worden van Ashakiran? Wilt u met uw bedrijf Ashakiran eenmalig een grotere of kleine donatie doen of op een ander manier o.a. goederen of bewezen diensten. Dat kan ook! Neem dan contact met ons op! Zie ook het onderstaand Sponsorpakket.

 

Pakket 1

 

* 1 jaar lang logo vermelding op de website met link naar bedrijf

 

* 2 toegangskaarten, jaarlijkse voorstelling

 

* Tijdens de voorstelling beamer presentatie of wordt door de presentator

 

* logo 3x per jaar in de nieuwsbrief

 

* Podia presentatie

 

* Je logo op de flyer: min 2000 oplagen

 

* * BTW Aftrek (sponsorbedrag is inclusief BTW)

 

* Direct contact met de toeschouwers en/of bezoekers van een evenement

 

Op basis van bovenstaand en voor de duur van één jaar bent u sponsor voor € 500

 

 

 

 

 

Pakket 2

 

* 1 jaar lang logo vermelding op de website met link naar bedrijf

 

* 3 x per jaar in de nieuwsbrief, je logo

 

* Je logo op de flyer vermelding min 2000 oplagen

 

* BTW Aftrek (sponsorbedrag is inclusief BTW)

 

 

 

Op basis van bovenstaand en voor de duur van één jaar bent u sponsor voor € 250

 

Download
Heeft u ook interesse om sponsor te worden van Ashakiran?
Sponsorpakket.pdf
Adobe Acrobat document 710.9 KB