Groepsreadingen

Zin om eens op een bijzondere wijze wat te horen over je energie, je toekomst en je wensen Deze avond wordt door een paragnost aan de hand van voorwerpen of foto’s een persoonlijke Reading geven. Deze Readings zijn op basis van psychometrie, (het uitlezen van objecten) en geven een uitstekend beeld over jouw energie en energie om je heen Zo hebben we een keer bloemen-seance of watten-seance of een ander thema.

Voor meer info en data: hou de facebook in de gaten. https://www.facebook.com/centrumvoorspiritualiteit

Meditatieavonden

Meditatieavonden onder begeleiding, met uitleg over de methode, met korte zit- en looptijden. En daarom zeer geschikt voor mensen met weinig of geen meditatie-ervaring, of die na een meditatiepauze weer rustig willen opstarten. Als men open, helder en zonder vooroordeel naar eigen ervaringen kan kijken, leert men eigen beperkingen en die van een ander (meer) accepteren. En zo schep je ruimte voor jezelf, je schept ruimte voor geluk! Maar niet in een avond, niet in een uur. Het is goed om meerdere avonden te komen om de techniek te leren kennen. De avonden hebben een open karakter, je kunt altijd aanschuiven!


Voor meer info en data: hou de facebook in de gaten. https://www.facebook.com/centrumvoorspiritualiteit

Reiki-behandeling?

Een Reiki-behandeling leidt tot diepe ontspanning, heft energieblokkades op, ontgift en versterkt je levensenergie. Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Daarnaast is Reiki ook een middel om mensen weer in contact te brengen met dat wat hen voedt, met wie ze werkelijk zijn. Een volledige behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Reiki behandeling aanvragen Voor informatie en/of afspraak te maken kunt u bellen naar 010-8430264.